Windows Vista Activeren Omzeilen

Posted on by

Er zijn manieren om deze meldingen te omzeilen en. En het lukt niet om je kopie van Windows te activeren. Kopie van Windows 7 of Vista op een USB. If you like this video and you want to subscribe, please, DO NOT SUBSCRIBE TO THIS CHANNEL, but subscribe to my main channel: http://www.youtube.com. [HD] Hoe activeer je Windows 7 Ultimate [Nederlands] PowerfullP4UL. Unsubscribe from PowerfullP4UL? How to bypass Windows Vista.

De 'timer crack' of '2099 crack' die hackers gebruikten om de Windows Vista activatie te omzeilen is verbeterd. Eind december verscheen het dat door het veranderen van de BIOS datum in 2099 en een aantal andere aanpassingen in Windows, het besturingssysteem bleef 'hangen' in de 30 dagen periode waarin het geactiveerd moet worden. De hack zou werken bij 32-bit Vista versies, maar gemengde resultaten bij de 64-bit versie behalen. Volgens Microsoft zouden er 23 stappen doorlopen moeten worden, zoals het aanpassen van kernel level bestanden en het register, voordat de hack werkte. Niet alleen zou de crack ernstige gevolgen voor de stabiliteit van het besturingssysteem hebben, de softwaregigant zou op 2 januari met een update komen om het probleem te verhelpen. Inmiddels zijn we twee weken verder en Microsoft heeft nog steeds geen informatie over de update naar buiten gebracht. De hackers hebben aan hun kant ook niet stilgezeten.

Activeren WindowsWindows Vista Activeren Omzeilen

De crack is namelijk verbeterd, waardoor er alleen nog een bestand geopend en uitgevoerd moet worden. Hack Windows Vista Microsoft Windows Vista was tot nu niet te hacken, tot dat wij deze tutorial schreven. Allereerst moet je bij de installatie de datum op 2099 hebben – Je kunt ook gewoon het niet doen, maar het is wel aan te raden - (Of de max tot jou Bios gaat) daarna als Windows Vista correct geinstalleerd is. En jij bent de administrator van de computer ga je het volgende doen: Zoals je kunt zien moet je administrator zijn wil je Vista voor altijd 30 dagen kunnen activeren. Dan druk je op het knopje “Als administrator uitvoeren” Dan opend zich een schermpje waar jij de volgende dingen in moet typen: Type als eerste in Date dan krijg je waarschijnlijk van: Huidige datum is 14- 07-2006 en dan vraagt hij Voer de nieuwe datum in Wij doen daarop: Als dat gedaan is gebeurt er nog niks en dan moet je dit intypen (Precies overnemen) cscript slmgr.vbs –rearm Als je dat gedaan hebt krijg je ongeveer het volgende (Dit kan even duren): Er staat dan netjes dat je de computer opnieuw op moet starten, dus dat doen wij dan ook netjes. Eenmaal weer opnieuw opgestart moet je De Opdrachtprompt opnieuw opstarten (Met de administrator) Dat verander je weer de datum naar de echte datum dus niet.

Klik de Opdrachtprompt weg en open de map met de Bestanden waar je het volgende moet doen: Open het bestand “Vista test crack.exe” Maar je moet wel het bestand runnen als administrator dus weer op de rechter muisknop en “Als administrator uitvoeren” Daarna moet je op “Test” Drukken en er komt Timer “Stopped 4 Timer(s)” Dit moet hetzelfde zijn in de Opdrachtenprompt (Als administrator uitvoeren) dan typen wij: slmgr.vbs –dlv Kijk onderaan daar staat Nog. Widi 4 0 Keygen Software there. Minuten Onthoud dat Dan openen wij de Vista Test Crack.exe (Als Administrator) en drukken wij op install dan krijgen wij het volgende: Sluit de crack af en start de computer opnieuw op. Het hacken is nu klaar Nu alleen nog even checken. Eenmaal de computer opnieuw opgestart zullen wij het volgende nog moeten doen om zeker te weten dat het gelukt is: Wij openen de opdrachtenprompt weer (Als administrator) en typ: slmgr.vbs –dlv Als je na enkele seconde dit krijgt weet je zeker dat het 100% gelukt is: Guz. Ik ben een hacker ben nu 53 jaar en ja ik weet veel van dit soort dingen en kraak ook veel programma zoals nero en daar maak ik crack van en van als dat soort progies en ook voor windows 95 en 98 en 2000 en xp en vista.